Dünya Hayvanları Koruma Günümüz Kutlu Olsun

Tarafından gönderildi: manisa Yorumlar: 0

Dünya üzerinde hayatın farklı renkleri, sesleri ve hareketleriyle tanışmamızı sağlayan hayvanlar, doğanın vazgeçilmez bir parçasıdır. Dünya Hayvanları Koruma Günü, bu eşsiz varlıkların değerini bir kez daha vurgulamak ve onları koruma altına alma ihtiyacını hatırlatmak için önemli bir gündür.

Hayvan sevgisi, insandaki yardımlaşma, iyilikseverlik ve sevgi gibi duyguları geliştirir. Sorumluluk alma gücümüzü arttırır ve bizi büyütür. Bunun için hayvanları sevelim, onları koruyalım, onlara eziyet etmeyelim.

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde, doğayı bizimle paylaşan sevimli dostların yaşama haklarının güvence altına alınması ve mutluluklarının devamının sağlanması hususunda herkesi görevlerini samimiyetle yerine getirmeye ve sorumlu davranmaya davet ediyoruz. Onların mutluluğunun dünyamıza ve de bizim mutluluğumuza katkı sağlayacağı asla unutulmamalıdır.

Manisa Veteriner Hekimleri Odası adına  4 Ekim hayvanları koruma gününde öğrenciler ile bir arada olduk. Farkındalık oluşturmak adına Merkez ve ilçelerimizdeki Veteriner hekimler çeşitli etkinliklerde görev aldılar. Mesleğimiz adına değerli bilgileri için  vakitlerini bu tarz etkinlikler için ayıran veteriner hekimlerimize teşekkür ederiz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir